Подељене награде на еколошком конкурсу Регионалне депоније

Данас је у холу Дома културе организована пригодна свечаност на којој су додељене награде малишанима – ауторима најбољих ликовних и литерарних радова који за тему имају заштиту животне средине, а поводом обележавања Светског дана заштите животне средине.

Помоћница градоначелника Милица Голубовић поздравила је малишане из целог Пиротског округа.

-Мени је пуно срце када видим сва ова насмејана лица. Хвала вам што сте учестововали на овом одличном конкурсу Регионалне депоније. Град Пирот свакодневно брине о заштити животне средине, али морамо пуно учити и од најмлађих. Свима који су учествовали и награђенима честитам на учешћу и наградама-поручила је Голубовићева.

Директор Регионалне депоније Пирот Небојша Иванов казао је да је реч о дивној иницијативи и конкурсу на коме учествују малишани из целог округа.

-Ово је друга година, прошле године смо кренули са ученицима основних школа, сада смо проширили и на малишане предшколског узраста. Захваљујем се градоначелнику Васићу, помоћници Милици Голубовић јер Град безрезервно подржава све здраве иницијативе. Хвала и Тигар тајерсу, партнеру на овом пројекту, свим директорима школа, вртића, свима који су учествовали и добили награде. Морам да кажем и да ће прва награда – магаренце, бити убудуће заштитни знак Регионалне депоније-казао је директор Иванов.

Преведите сајт »