Велико интересовање Пироћанаца за акцију Регионалне депоније Пирот

Акција Регионалне депоније Пирот, која се реализује уз подршку Града Пирота и ЈП Комуналац а са циљем да се из дворишта, подрума домаћинстава, омогући бесплатно одношење кабастог смећа,  изазвала је велико интересовање Пироћанаца. Акција је кренула у Козарачкој улици јутрос, а већ на самом старту одзив мештана је велики, казала је Пиротским вестима Бранка Тошић, менаџер пројекта у Регионалној депонији Пирот.

-На неколико локација смо били у Козарачкој улици, људи су нас звали и из зграда тако да смо прикупили довољне количине отпада. После празника планирамо да кренемо са улицом Стевана Сремца, споредним бочним улицама а грађани могу да нас контактирају и на контакт телефон са флајера које смо делили и делимо градом-каже Тошићева.

Одзивом грађана задовољан је и руководилац Сектора за рециклажу у Регионалној депонији Пирот Слободан Јовановић.

-Људи нас зову на контакт телефоне које смо доставили са флајерима, за сада цела акција протиче у најбољем реду-каже Јовановић.

Ромско удружење Амала ангажовало је своје чланство како би помогло реализацију овог важног пројекта.

-Сматрам да ће одзив грађана бити на нивоу, што се тиче моје екипе, тренутно смо четворица, али ће се број ангажованих сигурно бити већи у наставку акције. У Европу можемо само да уђемо чисти, еколошки-каже Блажа Меметовић из поменутог Удружења уз речи захвалности Граду Пироту, градоначелнику, директор Регионалне депоније и свима који су помогли реализацију ове акције.

Мештанка Козарачке улице Данијела Миленковић каже да је захваљујући овој акцији Регионалне депоније Пирот завршен посао који би она са сином радила сигурно недељу дана.

-Тренутно радимо сређивање куће и ова акција нам је заиста дошла у право време. Екипа нам је много помогла, одушевили нас понашањем и радом. Одлична је акција и планирам да предложим да се и у Нишу реализује слична акција, с обзиром да живим у Нишу, али сам рођена у Пироту-каже Миленковићева.Акција Регионалне депоније Пирот, која се реализује уз подршку Града Пирота и ЈП Комуналац а са циљем да се из дворишта, подрума домаћинстава, омогући бесплатно одношење кабастог смећа,  изазвала је велико интересовање Пироћанаца. Акција је кренула у Козарачкој улици јутрос, а већ на самом старту одзив мештана је велики, казала је Пиротским вестима Бранка Тошић, менаџер пројекта у Регионалној депонији Пирот.

 

 

Преведите сајт »