Реализован пројекат ‚‚Побољшање услова живота Рома и Ромкиња и других маргинализованих група у 18 јединица локалне самоуправе”

У оквиру Пројекта ‚‚Побољшање услова живота Рома и Ромкиња и других маргинализованих група у 18 јединица локалне самоуправе‚ имплементиран од стране НАЛЕД-а заједно са немачком организацијом за међународну сарадњу – ГИЗ‚ у сарадњи са Асоцијацијом координатора за ромска питања организована је Завршна конференција 22.децембра у Палати Србије.


С обзиром да је Јавно комунално предузеће “Регионална депонија Пирот” учествовало у пројекту, И успешно реализовало активности И радове на прикупљању, преради И сортирању отпада у Пироту, где су била ангажована лица Ромске националности као И лица из маргинализованих категорија. Лица су прошла обуку И стекла одређена знања И вештине а везано за наведене активности, И у периоду ангажовања економски ојачала своје породице.
Конференцији је испред локалне самоуправе града Пирота присуствовала председница скупштине града Милена Димитријевић И испред Регионалне депоније директор Небојша Иванов.
Граду Пироту је уручена захвалница за успешно реализован пројекат И успешну сарадњу.

Преведите сајт »