Пи канал:2014. година у знаку инвестиција

ЈКП “Регионална депонија Пирот” добила је од Привредне коморе Србије жиг изврсности. Како је гостујући у емисји “Боје града” између осталог изјавио Зоран Станковић, директор овог јавног предузећа, ради се о признању за успешно пословање у досадашњем раду. Реч је о провери коју је извршила Привредна комора Србије, која је “Регионалну депонију Пирот” препознала као предузеће које успешно послује у свим сегментима. Резултат провере је сертификат из програма екселент.
У току је реализација последњег од 12 инвестиционих планова за 2014. годину, који подразумева изградњу постројења за секундарну сепарацију отпада. Тренутно се чека дозвола за изградњу објекта, хале у којој ће бити смештен систем за секундарну сепарацију, а за то је потребно да општина Пирот донесе један документ којим се регионалној депонији уступа на коришћење земљиште на коме ће се градити овај објекат. Како је ексклузивно за нашу телевизију изјавио Станковић, јуче је расписан конкурс јавних набавки.
Говорећи о 2014. години, Станковић је истакао да је ова година била у знаку инвестиција, а инвестиције И осавремењавање система биће императив и наредне године.

Извор Пи канал

 

Преведите сајт »